FOTO & VIDEO

[et_pb_section bb_built=”1″ fullwidth=”on” _builder_version=”3.0.47″][et_pb_fullwidth_header title=”FOTOGRAFIE & VIDEO” subhead=”Wij brengen uw merk in beeld” background_layout=”dark” text_orientation=”center” button_one_text=”IK WIL GRAAG KENNISMAKEN” button_one_url=”/contact/” background_overlay_color=”rgba(0,0,0,0.5)” image_orientation=”bottom” _builder_version=”3.0.85″ title_font_size=”54px” content_font_size=”24px” subhead_font_size=”32px” background_image=”https://www.via-media.nl/wp-content/uploads/2017/10/banner.jpg” box_shadow_style=”preset3″ saved_tabs=”all” /][/et_pb_section][et_pb_section bb_built=”1″ _builder_version=”3.0.47″][et_pb_row _builder_version=”3.0.47″ background_size=”initial” background_position=”top_left” background_repeat=”repeat”][et_pb_column type=”4_4″][et_pb_text _builder_version=”3.0.85″ background_layout=”light”]

 

Duizelde het je ook wanneer je als kind je probeerde voor te stellen hoe groot het heelal is?

Dat gevoel hebben wij regelmatig als we kijken naar de groei van video wereldwijd. Alleen al op Youtube wordt er elke minuut 300 uur aan nieuwe beeldmateriaal geüpload. Wereldwijd zijn er 1,3 miljard gebruikers en dagelijks worden er 5 biljoen video’s bekeken.

Juist, dan duizelt het ons.

Het laat op z’n minst zien dat wij mensen visueel zijn ingesteld. En dat maakt nogal verschil. Visuele content trekt 94% meer kijkers dan tekst. En visuele content nemen we ook nog eens 60.000 keer sneller op dan tekst, terwijl we maar een aandachtspanne hebben van 2,8 – 8 seconde. Niet zo gek dus dat een beeld meer zegt meer dan 1000 woorden!

Kortom: wij leven in een beeldcultuur. Er is geen moment in de geschiedenis waarin video’s, foto’s en andere afbeeldingen belangrijker waren dan nu. We willen en kunnen niet meer zonder. En dus…kun je als bedrijf niet meer zonder passende foto’s en video’s in je marketing en communicatie.

Laat dat nu onze specialiteit zijn. We maken voor onze klanten passende en krachtige foto’s en video’s!

 

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section][et_pb_section bb_built=”1″ _builder_version=”3.0.85″][et_pb_row _builder_version=”3.0.85″][et_pb_column type=”1_2″][et_pb_text _builder_version=”3.0.85″ /][/et_pb_column][et_pb_column type=”1_2″][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]