Hoe kunnen we helpen?

Facebook

Je bent hier:
< Alle Onderwerpen

Facebook is al ruim 10 jaar lang 1 van de meest gebruikte social mediadiensten. Je kunt Facebook ‘bekijken’ via een webbrowser op jouw computer of laptop, of via een app op je smartphone of tablet. Je kunt op Facebook een profiel aanmaken voor jou persoonlijk, of een pagina voor jouw bedrijf/organisatie en dergelijke. Communiceren kan via het plaatsen van berichten (en afbeeldingen/video) en persoonlijk via de Messenger functionaliteit.

Inhoud