Beaver Builder

De beste page builder

Het is nogal wat om te zeggen dat Beaver Builder de beste page builder is. Toch durven wij deze stelling wel aan.

Allereerst kun je zelf voor de grap eens 'Googlen' op 'best page builder': dan zul je zien dat Beaver steevast in de top zit (zo niet op nr.1).

Misschien nog wel belangrijker zijn onze praktijk ervaringen met page builders. Wij hebben met verschillende page builders gewerkt (Divi, WPBakery, Site Origin, Elementor en Themify) en zijn uiteindelijk uitgekomen en gebleven bij Beaver Builder. Wat maakt Beaver zo goed? Lees dan verder en laat je overtuigen.

beaver-builder-wp-logo

Pagina's bouwen vanuit de frontend

Met Beaver Builder kun je pagina’s opbouwen vanuit de frontend op een blanco canvas. Je hebt dus een lege pagina waar je rijen kan aanmaken, waar je vervolgens kolommen in kun aanbrengen, waar je modules in kunt zetten. Je kunt alle onderdelen op eenvoudige wijze verslepen van het ene punt naar het andere punt. Daarbij kun je ook de afmetingen en posities van alle onderdelen wijzigen en eenvoudig zien en aanpassen hoe jouw pagina er op een pc, tablet of smartphone oogt. Je veranderingen zijn direct zichtbaar en worden pas voor de bezoeker doorgevoerd wanneer jij de pagina opslaat.

Modules

Beaver Builder werkt met modules om jou de mogelijkheid te geven om op eenvoudige wijze afbeeldingen, video's, teksten en nog veel meer op de pagina te plaatsen. Modules zijn dan ook een soort bouwblokken die samen een geheel vormen. Om je zoveel mogelijk bouwblokken te geven krijg je bij ons hostingpakket twee uitbreidingspakketten vol met extra modules. Deze uitbreidingspakketten heten Ultimate Addons for Beaver Builder en Powerpack for Beaver Builder.

Templates

Zoals eerder genoemd komt Beaver Builder standaard met een blanco canvas waar jij een pagina zelf kunt opbouwen. Toch kan het zo zijn dat je liever een bepaald design wilt volgen en aanpassen naar jouw wensen. Ook daar heeft Beaver rekening mee gehouden. In Beaver Builder kun je eenvoudig templates (voorbeeldpagina's) inladen en naar wens aanpassen.

Voorbeeldsites

Misschien denk je wel: ''allemaal prachtig, maar laat maar eens zien wat je er mee kunt bouwen''. Om die reden hebben wij hier een aantal voorbeeldsites gezet die wij hebben gebouwd met Beaver Builder. Overigens: deze website is ook gebouwd met Beaver Builder.

Wil jij ook bouwen met Beaver?