iThemes Security Pro

De beste plugin voor het beveiligen en beschermen van WordPress

Jouw WordPress-website heeft een beveiligingsstrategie nodig die een vertrouwde beveiligingsplugin zoals iThemes Security Pro bevat. WordPress beheert momenteel meer dan 25% van alle websites, dus het is een gemakkelijk doelwit geworden voor hackers met kwaadwillende bedoelingen. Zorg ervoor dat jouw WordPress-website veilig en beschermd is met iThemes Security Pro. iThemes Security Pro lost veelvoorkomende WordPress-beveiligingsproblemen op waarvan je misschien niet eens wist dat ze bestaan. Door een extra beschermingslaag toe te voegen, helpt iThemes Security Pro jou gemoedsrust te geven en de hackers buiten de deur te houden.

Voorkom WordPress-hacks | WordPress-beveiligingsinbreuken | WordPress-malware | & meer

WordPress Brute Force-bescherming

Beperk het aantal mislukte inlogpogingen dat per gebruiker is toegestaan met WordPress Brute Force Protection. Als iemand je wachtwoord probeert te raden, wordt hij na een paar pogingen buitengesloten.

Detectie van bestandswijzigingen

Als iemand erin slaagt om jouw site te dringen, zal hij waarschijnlijk een bestand toevoegen, verwijderen of wijzigen. Ontvang e-mailwaarschuwingen met recente bestandswijzigingen, zodat je weet of je bent gehackt.

404 Detectie

Als een bot jouw site scant op kwetsbaarheden, genereert deze veel 404-fouten. iThemes Security zal dat IP-adres vergrendelen na de door jou ingestelde limiet (standaard 20 fouten in 5 minuten).

Sterke wachtwoordhandhaving

Stel in welk gebruikersniveaus op jouw site (beheerders, editors, gebruikers, enz.) sterke wachtwoorden nodig hebben. Sterke wachtwoordhandhaving is een van de beste manieren om WordPress te vergrendelen.

Sluit slechte gebruikers uit

Houd slechte gebruikers uit de buurt van jouw site als ze te veel mislukte inlogpogingen hebben, als ze te veel 404-fouten genereren of als ze op een zwarte lijst staan.

Afwezigheidsmodus

Wilt je niet 24 uur per dag wijzigingen aanbrengen op jouw site? Versterk WordPress door het WordPress-dashboard tijdens bepaalde uren ontoegankelijk te maken, zodat niemand anders kan binnensluipen en proberen wijzigingen aan te brengen.

Verberg Login & Admin

Wijzig de standaard-URL van jouw WordPress-inloggebied, zodat aanvallers niet weten waar ze moeten zoeken. Deze functie is ook geweldig om klanten te helpen hun inloglink te onthouden.

Database-back-ups

Plan databaseback-ups en laat ze naar jouw e-mailen. Of je kunt een WordPress-back-upplug-in krijgen om jouw back-ups te versnellen. Maak volledige back-ups en stuur ze naar externe opslagbestemmingen.

E-mail notificaties

Ontvang e-mailmeldingen wanneer iemand wordt buitengesloten na te veel mislukte inlogpogingen of wanneer een bestand op jouw site is gewijzigd.

Two Factor Authentication

Met de two factor authentication van iThemes Security Pro moeten gebruikers zowel een wachtwoord als een secundaire code invoeren die naar een mobiel apparaat zoals een smartphone of tablet wordt gestuurd. Zowel het wachtwoord als de code zijn vereist om met succes in te loggen op een gebruikersaccount. Tweefactorauthenticatie voegt een extra laag WordPress-beveiliging toe om te verifiëren dat jij je daadwerkelijk aanmeldt en niet iemand die op oneigenlijke toegang heeft gekregen tot jouw wachtwoord (of zelfs maar heeft geraden).

Wil je ook je website goed beveiligen?