Welkom bij de Via Media Academy

Klik op het logo om naar de Academy site te gaan

Werk aan je website

Ben jij ondernemer en werk je (soms) aan je website? Dan herken je je vast in een van deze punten:

  • Ik heb uitleg gehad en het leek erg gemakkelijk, maar ik ben vergeten hoe het ook alweer ging.
  • Ik heb zoveel plannen, maar ik neem er de tijd niet voor.
  • Ik wil graag zelf mijn site aanpassen, maar ik weet niet hoe.
  • Ik heb wel een idee hoe het werkt, maar ik wil graag wat extra hulp als ik er toch niet uitkom.

Bij onze klanten zijn dit precies de dingen die we vaak horen!

Daarom hebben we de Via Media Academy opgezet. Deze is bedoeld voor ondernemers die graag zelf willen werken aan hun WordPress website, maar niet alle kennis in huis hebben en graag snel en deskundig advies willen krijgen voor de momenten dat ze er zelf even niet uit komen.

Wil je ook een vaste plek hebben waar je terecht kunt met al je vragen? Meld je dan GRATIS aan en krijg toegang tot ons groeiend platform met vragen en antwoorden, of schuif aan bij een van onze speciale ochtenden.

Kennisbank

De Via Media Academy biedt je de mogelijkheid om een hoop kennis op te doen. Via de kennisbank kan je artikelen lezen over allerlei onderwerpen die te maken hebben met het onderhouden van je website. Dit kan gaan van het aanpassen van het lettertype tot het schrijven van hele blog artikelen. Graag luisteren wij ook via de community naar wat er speelt, zodat wij daar op in kunnen spelen in onze artikelen.

Forum

Op ons forum kunnen leden hun vragen en opmerkingen plaatsen over Wordpress, Magento en alle bijbehorende thema's. Leden kunnen met elkaar communiceren en ook wij zijn actief op het forum.