SEO of SEA?

Je bent hier:
< Alle Onderwerpen

Over SEO en SEA hebben wij beide aparte pagina’s gemaakt waarin we beide termen uitgebreid toelichten. Kort samenvattend is SEO (Search Engine Optimization) de zoekmachine optimalisatie, wat eigenlijk betekend alles wat je doet om jouw website te optimaliseren voor de zoekmachines (zodat je beter te vinden bent). SEA (Search Engine Advertising) is het plaatsen van advertenties (binnen en buiten de zoekmachines) om jouw website bij een bepaalde doelgroep en/of bij bepaalde zoektermen tevoorschijn te laten komen.

Combineren

Wij raden aan om eerst te beginnen met SEO. Je kunt al heel veel doen, zonder bijkomende kosten, om jouw website in beeld te krijgen bij je doelgroep. Breng jouw bedrijf (en jouw website) in beeld bij Google, door je aan te melden via Mijn Bedrijven en zorg ervoor dat jouw website goed is geoptimaliseerd. Breng je website ook onder de aandacht via social media.

Na de bovenstaande stappen kan je beginnen met SEA. Je zal zien dat SEO en SEA hand in hand gaan en elkaar dus niet uitsluiten.

Vorige SEO
Volgende SER
Inhoud