Astra Pro

1 van de meest gebruikte thema's voor WordPress

Buitenom Beaver Theme (en Builder) hebben wij ook Astra Pro in onze selectie. Zoals de titel al zegt is Astra Pro 1 van de meest gebruikte thema's voor WordPress. Daarbij wordt het ook enorm goed beoordeeld (5 v/d 5 sterren uit meer dan 5000 reviews). Het thema zit technisch goed in elkaar en heeft ook nog eens rekening gehouden met WooCommerce, Learndash en Beaver. De Pro versie van Astra geeft de gebruiker nog veel meer mogelijkheden voor het vormgeven van je website.

astra pro logo

Een lijst met mogelijkheden

Met een verscheidenheid aan sitelay-outs om uit te kiezen, kun je met Astra Pro websites ontwerpen en bouwen die passen bij jouw behoeften en de niche die je bedient.

Met meer dan 800+ Google-lettertypen toegevoegd aan de lijst en een aantal typografie-opties, kunt je ervoor zorgen dat je de beste typografie gebruikt die opvalt op jouw website.

Met Astra Pro kun je de kleuren en de achtergrond van elk gebied op jouw website beheren. Het thema geeft je volledige controle om elke sectie zorgvuldig te beheren.

Maak een mooie blog met talloze variaties in lay-outs. Creëer een betere impact op jouw publiek met een mix van inhoud met trendy ontwerpen.

Astra Pro biedt je een verscheidenheid aan headers waaruit je kunt kiezen. Je plaatst nu een koptekst boven en onder de primaire koptekst, of maakt deze transparant of plakkerig volgens jouw behoeften.

Aanpassing met Astra Pro is ook van toepassing op de voettekst! Je kunt een voettekstlay-out selecteren om het aantal kolommen toe te voegen dat het beste past bij de behoeften van jouw website.

Koppeling met andere plugins

De Astra + LearnDash-integratie maakt het gemakkelijker voor jou om een ​​prachtige website te maken en te ontwerpen voor het aanbieden van een online cursus. Astra biedt je verschillende ontwerpopties en functies die meer gericht zijn op het bieden van een betere leerervaring.

Wil je een afleidingsvrije, conversiegerichte website maken voor jouw volgende online cursus met LearnDash? Combineer dat met Astra en ontdek de vele aanpassingen die je daarbij zullen helpen.

Ook voor WooCommerce heeft men Astra Pro extra mogelijkheden toegevoegd. Zo kun je eenvoudig een mooie webshop inrichten.

astra pro logo

Wil je ook graag Astra Pro op je website?