Gravity Forms

De beste plugin voor (contact)formulieren

De meeste websites hebben het wel: een formulier wat bezoekers kunnen invullen om contact op te nemen. Als jouw website gebouwd is in WordPress dan raden wij je aan om Gravity Forms te gebruiken. Wij hebben deze plugin opgenomen in onze selectie omdat het zeer veel mogelijkheden kent, goed wordt ondersteund en goed is te koppelen met andere plugins en onderdelen van je website. De contactformulieren op deze site zijn dan ook gemaakt met Gravity Forms.

Makkelijk te gebruiken, krachtige formulieren

Geef je contactformulieren een boost.
Bouw en ontwerp snel je WordPress-formulieren met de intuïtieve visuele formuliereneditor. Selecteer je velden, configureer je opties en sluit eenvoudig formulieren in op je WordPress-site met behulp van de ingebouwde tools.

Kies uit meer dan 30 velden

Gravity Forms brengt een breed scala aan invoer van formuliervelden binnen handbereik. Dat scheelt weer een hoop zoekwerk. Kies welke velden je wilt gebruiken met behulp van de gebruiksvriendelijke formuliereneditor.

Voorwaardelijke logica

Met voorwaardelijke logica kunt je een formulier configureren om velden, secties, pagina's of zelfs de verzendknop weer te geven of te verbergen op basis van gebruikersselecties. Hiermee kun je eenvoudig bepalen welke informatie aan jouw gebruiker wordt gevraagd te verstrekken op jouw WordPress-site en het formulier specifiek afstemmen op hun behoeften.

Wil je ook contactformulier op je website?