Plugins voor WordPress

Onze plugin selectie

Een groot voordeel van de populariteit van WordPress is dat er enorm veel plugins beschikbaar zijn. Plugins zijn met name uitbreidingen van functionaliteit binnen WordPress. Zo zijn er bijvoorbeeld plugins voor het aanmaken van contactformulieren, het plaatsen van Google Maps kaarten of het beveiligen van je website. Er zijn al vele tienduizenden plugins beschikbaar, binnen de plugin directory van WordPress en via de websites van de plugin bouwers.

Wij hebben een selectie samengesteld van WordPress plugins die wij in de dagelijkse praktijk op onze websites gebruiken. Veel van deze plugins zijn betaalde plugins: als je er voor kiest om bij ons een hosting pakket af te nemen krijg je de beschikking over deze plugins. Wij hopen het voor jou inzichtelijk te maken welke plugins wij hebben, wat het nut er van is en hoeveel jij kan besparen door voor een hosting pakket bij Via Media te kiezen.

Functionaliteit

Maatwerk

Natuurlijk kan het zijn dat je toch een plugin nodig hebt die niet in onze selectie zit. Uiteraard kijken wij dan graag met je mee naar de oplossing die het beste aansluit bij jouw wensen. Ook voor maatwerk kun je dus bij ons terecht.

Wil je ook graag deze plugins gebruiken?