MemberPress

De plugin voor lidmaatschappen

MemberPress helpt jou bij het bouwen van verbazingwekkende WordPress-lidmaatschapssites, het veilig accepteren van creditcards, het verkopen van online cursussen, het bepalen wie jouw inhoud ziet en het verkopen van digitale downloads. En dat allemaal zonder een moeilijke installatie.

Functies

Krachtig en gemakkelijk te gebruiken

MemberPress is een eenvoudig te gebruiken plug-in voor lidmaatschappen in WordPress. Het zal jou helpen om jouw gebruikers onmiddellijk te laten betalen voor toegang tot jouw inhoud.

MemberPress helpt jou vol vertrouwen lidmaatschapsabonnementen te creëren, beheren en volgen en digitale downloadproducten te verkopen. Naast deze functies kun je met MemberPress jouw leden beheren door hun toegang tot berichten, pagina's, video's, categorieën, tags, feeds, communities, digitale bestanden en meer te verlenen of in te trekken op basis van het lidmaatschap waartoe ze behoren.

Ben je klaar om jouw lidmaatschapssite te starten?

Met MemberPress kun je krachtige en aantrekkelijke WordPress-lidmaatschapssites maken die gebruikmaken van alle geweldige functies van WordPress, WordPress-plug-ins en andere services van derden, waaronder inhoudsbeheer, forums en sociale gemeenschappen. In tegenstelling tot veel andere oplossingen voor lidmaatschapssites, is MemberPress een robuuste maar eenvoudig te gebruiken oplossing die volledig kan worden geïntegreerd met jouw reeds bestaande WordPress-website. Dus als je jezelf afvraagt hoe je jouw lidmaatschap op gang kunt brengen… hoef je niet te wachten. Je bent op de juiste plek.

Wil je lidmaatschappen verkopen?